Vingårdsferie til sommeren?

Tiden er inne for å planlegge årets sommerferie. Kanskje har du tenkt på, eller kunne tenke deg en vingårdsferie i Italia eller Frankrike?

Et opphold på en vingård er en fin opplevelse, enten du reiser alene, som par eller som en større gruppe med eller uten barn. På en vingård bor du i landlige omgivelser, og du har et godt utgangspunkt for opplevelser av alle slag. Er du vininteressert befinner du deg selvsagt på rett sted, men ferieformen egner seg like bra for de som bare ønsker en rolig ferieform av mer personlig karakter enn et hotellopphold. Har du med deg barn, så er noen av vingårdene også tilrettelagt for dette, med eksempelvis barneseng, svømmebasseng, utendørsspill og barneleker. Det anbefales for øvrig å benytte bil/ leiebil for å komme seg rundt.

Det kan være vanskelig å finne frem til riktig feriealternativ for nettopp deg og ditt reisefølge – mulighetene er mange. Kulturferie.no håper å bidra til å gjøre planleggingen litt enklere, og har derfor lagd en liste over tidligere omtalte steder. Vi ønsker lykke til med å finne nettopp ditt feriemål!

Italia

Piemonte

Lazio

Toscana

Frankrike

Provence

Ungarn

Ferieleiligheter – et godt utgangspunkt for å besøke omkringliggende vingårder, og for øvrige opplevelser av alle slag:

Frankrike

  • Bandol– 3-roms leilighet med stor sydvendt terrasse.

Italia

Strand

Badeliv ved Lago di Bolsena

Svømmebassenget ved Cascina Collina

Svømmebassenget ved Cascina Collina

San Merzano Oliveto

San Merzano Oliveto