I Frans av Assisis’ fotspor

I den vakre middelalderbyen Assisi kan du gå i fotsporene til en av verdenshistoriens mest interessante personligheter, Frans av Assisi. Du kan se kirkene og klostrene han bodde i, grottene han trakk seg tilbake i, høre historiene om hvordan han møtte de spedalske og om hans samtale med fuglene.

Ole Martin Holte driver Assisireiser.no og har arrangert reiser til Assisi i et tiår. Han har bakgrunn som katolikk og fransiskanermunk og har bodd i forskjellige klostre i Norge, Belgia, England og Italia/Assisi. Han kjenner godt Frans av Assisis liv og virke.

Perioden 24.sept.-1.okt. 2011 arrangerer Holte kulturreise til Assisi/Italia. Holte kan by på overnatting og foredrag i et av de vakreste klostrene i Assisi, hvor du bor med nonner arbeidende og mediterende rundt deg, vandring i Assisis gater, og han introduserer deg for lokale delikatesser som som olivenolje, ost, villsvinpølse og skinke, og byr på vinsmaking i Spello, og sjokolade i Perugia.

Klosteret hvor man blir innlosjert, ligger midt i bykjernen, et steinkast fra piazzaen, og drives av amerikanske og italienske nonner tilhørende The Franciscan Sisters of the Atonement. Deres hovedoppgave er å drive gjestehuset for pilegrimer og turister som ønsker et godt sted å bo. Klosteret har et vakkert kapell, bibliotek og stuer til gjestenes benyttelse.

Ønsker du å vite mer om Kulturreise til Assisi sjekk Assisireiser.no, eller ta kontakt Med Ole Martin Holte på mob.nr. 0047 97953843.

Relevante artikler:
Frans av Assisi
Assisi
Fra Pisa til Assisi i en 7-seter