Sommershow i Norge

Sommerferien står for døren, og enten du ferierer nord eller sør i landet, så er det fult mulig å få litt kulturell input underveis. Her er et utvalg av show som Kulturferie.no mener kan være vel verdt å få med seg på sommeren.

Østlandet

Sommerlatter 2013Sommerlatter på Latter, Oslo

Sommerferie i Oslo? Da kan du legge en kveld til Latter på Aker Brygge og se et standup show.

Sommerlatter >>

Hans og Grete i Frognerparken

I snart 40 år har 2. klasse på Teaterhøgskolen i Oslo satt opp familieforestillinger i «det blå teltet» like ved monolitten i Frognerparken. I år er intet unntak.

Hans og Grete >>

Pippi Langstrømpe i Frognerparken

Historien om verdens sterkeste jente, Pippi Langstrømpe, spilles  i Frognerparken.

Pippi Langstrøme  i Frognerparken >>

Karius og Baktus i FrognerparkenKarius og baktus

For tolvte år på rad setter Teater Syklus opp Karius og Baktus i teaterteltet i Frognerparken. Historien om Karius og Baktus er full av humor, musikk, skumle tannbørster og loff med sirup.

Karius og Baktus i Parken >>

Maridalsspillet ved Maridalen kirkeruiner
Maridalsspillet

Vi er i vikingtiden og året er 1103: Magnus Berrføtt er konge. Noen vil bygge en kirke og tvinge en ny religion inn i Maridalen. Vil folket la seg kue?

Maridalsspillet >>

Stoltentann på Piraten Kro, Stavern

«Den rødgrønne skute» seiler igjen med kaptein Stoltentann bak roret og dette blir en oppdatert politisk satire hvor ingen politikere går fri. Vet du ikke hva du stemme ved stortingsvalget i høst er dette forestillingen du bør få med deg.

Stoltentann >>

Allsang på grensen på Fredriksten festning, Halden

Allsang på Grensen er et hyggelig familieprogram hvor du kan oppleve kjente og kjære artister i sommeridylliske omgivelser på Fredriksten festning I Halden.

Allsang på grensen >>

Carola inntar Sommer-Tønsberg med en perlerad av sine største hits, krydret med smakebiter fra sitt kommende album.

Urbane totninger Melkefabrikken, Kapp Østre Toten
Rundt 25.000 billetter.

 Urbane totninger >>

Peer Gynt – selvets keiser ved Gålåvatnet

Svein Sturla Hungnes har regissert Peer Gynt ved Gålåvannet. I jubileumsåret presenterete han en ny forestilling: Peer Gynt – selvets keiser. Det blir ny forestilling som bruker scenen ved Gålåvatnet på en helt ny måte. Rammen vil være moderne, og produksjonen vil i tillegg til skuespilll også romme andre kunstformer som dans, akrobatikk, musikk, sang og figurteater.

Peer Gynt – selvets keiser ved Gålåvatnet >>

Ivo loffer igjen i Sandefjord

Ivo DaCapo sitt sommershow i Sandefjord. Over 65.000 har besøkt revyene til Ivo DaCapo. Det er duket for en herlig sommer med latterkuler når Ivo DaCapo inntar tradisjonsrike Rica Park Hotel med showet Ivo loffer igjen

Ivo loffer igjen i Sandefjord >>

Midt-Norge

Spelet om heilag OlavSpelet om Heilag Olav på Stiklestad Nasj. Kultursenter
“Spelet om Heilag Olav” er kjernen i festivalen “Olsokdagene på Stiklestad” som arrangeres hvert år i slutten av juli.

Spelet om Heilag Olav >>

 

 

NM i Revy – Høylandet

Annenhvert år møtes de morsomste av de morsomste til Norges morsomste festival på Høylandet med ett mål for øyet – Å få flest mulig til å flire mest mulig og lengst mulig. Den som klarer det kan smykke seg med Norgesmestertittel i revy, beundrende klapp på skuldra samt heder og ære av ypperste klasse.

NM i Revy >>

Sørlandet

Mer kommer

 

Nord-Norge

Altarevyens sommershow på City Scene Alta

Altarevyen er igjen klar for å lage fest på scenen! Altarevyen er finnmarksmestere, og ikke minst norgesmestere i revy, samt at de har vunnet masse andre rare og kule priser. De prøver å leve opp til å gi deg latterkuler slik at du ønsker at du tok på deg Tena Ladyen før du kom…

Altarevyens sommershow >>

Vestlandet

Mer kommer