Tilbehør for menn

Hvordan å velge de riktige tingene kan gjøre at du skiller deg ut fra mengden.

Tilbehør for menn er en viktig vurdering innenfor mote for menn ettersom tilbehøret kan gjøre om et antrekk vil fungere eller ikke. Det å velge ut de riktige tilbehørene kan hjelpe med å få et antrekk til å reflektere personligheten og å gjøre så man skiller seg ut fra mengden. Slips, slipsnåler, sløyfe , mansjettknapper og lommetørkle er alle flotte tilbehør, men når man skal vurdere bukser, hadde du valgt belte eller bukseseler.

I tillegg til å ha en funksjonell og essensiell rolle med å holde oppe buksene, så kan belter og bukseseler være flotte tilbehør som forbrdrer and personaliserer stilen med et innspill av farge eller ved å legge til en egen personlig stil til antrekket, I tillegg til å utføre sin rolle rent praktisk.

Det er noen få enkle stil regler for belter some er veldig enkle å huske. Beltet ditt burde alltid matche fargen på skoene, svarte sko vil gi svart belte og brune sko vil gi et brunt belte. Hvis du ikke kan matche de så det passer sammen er det beste rådet å ikke ha på seg et belte I det hele tatt ettersom fargene vil kræsje, antrekket vil se fryktelig ut og du vil stikke deg ut fra mendged for alle de gale grunnene. For en formell anledning så kan man gjerne gå for ett tynnere, kanskje svart belte med en liten beltespenne og generelt unngå for store beltespenner og spesielt ikke store spenner med et utpreget utrykk, uansett anledning og selv ikke når man harp å seg hverdagsklær eller jeans.

Bukseseler har nylig blitt veldig populære og de tilbyr et flott alternative til et belte og de kan være et kjempe bra tilbehør for å sette et personlig særpreg på stilen. Hvis du ikke har hatt på deg bukseseler før så er de perfekt bade for formelle and hverdagslige antrekk, de er tilgjengelige I både button down og clip on stiler. Vanlige, nøytrale farger, som for eksempel svart eller mørke blå er veldig trygge ettersom de vil passe godt til de fleste klærne I garderoben din. Når du velger bukseseler så tenk også på din egen kroppstype, om du er høyere eller tynnere så gå for en tynnere stil, mens om du har en bredere kroppstype så velg en stil på selene som passer det bedre.

Bukseseler er perfekte tilbehør til en dress og kan bli brukt på kontoret, bare sørg for å matche fargen på dressen for å være på den trygge siden og du har en umiddelbart smart og moteriktig stil, bukseselene ser flott ut on du tar av deg jakken også. Bukseseler vil se like så bra ut med hverdagslige antrekk, selv med jeans and for mer hverdagslige utykk.

Bagger er også en del av tilbehør for menn. Dagens design for menns bagger kommer I stilige mønstre. Skuldervesker passer bra med både formelle og hverdagslige stiler. De som er på reisefor kan ha med seg en ryggsekk.

I vinterperioden kan hansker og skjerf være nødvendige deler av en manns tilbehør. Svarte skinnhansker kan ikke bare gi varme og comfort, men være en del av den personlige stilen også. Hold deg unna ullhansker med sterke farger.

Moten for tilbehøret til menn må være allsidig – det må passe in bra med ditt valg av antrekk. Velg tilbehør av klassiske farger og former for å få antrekket til å se allsidig og interessant ut.