Unikt spahotell i kloster fra 1400-tallet

Mandarin Oriental Prague er et av Praha’s mest romantiske hoteller. Hotellet var oprinnelig et kloster, bygget på 1400-tallet, men er i dag omgjort til hotell. Den opprinnelige arkitekturen er i all hovedsak beholdt, men har blitt ispedd en stram, luksuriøs og moderne design.

Hotellet er 5 stjerners, ligger kun 5 minutters spasertur fra Karlsbroa, og danner dermed et godt utgangspunkt for et opphold i denne vakre byen.

Hotellets anerkjente spa

Unikt spa
Leserne av det anerkjente magasinet Luxury Spa Finder har kåret hotellets spa til det beste i Tsjekkia. Spaet er også det eneste i verden som er lokalisert i et tidligere renessansekapell. Under restaureringen av bygget ble rester av en gotisk kirke oppdaget – denne kan beskues gjennom spaets glassgulv.

Mat og drikke
Hotellets restaurant, Essensia, tilbyr en blanding av Europeisk og Asiataisk mat, samt visuelt flotte omgivelser. Restauranten omsluttes av byggets vakre renessansetak, og i en

Monastary Lounge

Monastary Lounge

spennende kontrast til dette står stramme og moderne designmøbler.

Hotellet har også en lekker og fargerik bar, som er vel verdt et besøk, samt en vakker klostergang hvor man kan slappe av med en kopp kaffe eller te.

Bestill hotell:
Se tilbud på Hotellpraha.no

Besøk hotellets hjemmeside

Hva kan du oppleve i Praha
Praha er Tsjekkias hovedstad og er også den største byen i Tsjekkia. Byen ligger midt i Böhmen, ved elven Vltava, på norsk kjent som Moldau, og har siden middelalderen vært et naturlig kulturelt og handelsmessig sentrum. Byens gamle sentrum har siden 1992 stått på Unescos liste over verdens kulturarv, og er en opplevelse i seg selv. Praha er en vakker og levende by, kjent for sin unike arkitektur, sine mange slott og katedraler, teatre, operahus, konserthus, gallerier og musikklubber. For den kulturinteresserte er Praha er en by man absolutt bør oppleve.

Fakta om Praha:

  • Areal:  496 Kvadratkilometer.
  • Innbyggertall: 1,166.000
  • Tid: Samme som Oslo. (GMT +01:00)
  • Klima: Gjennomsnittstemp 9,0 C, Sommer – Juli 19,0 C, Vinter – January  -0,9 C
  • Elven Vltava renner gjennom byen over 30 km, den er 330 meter på det bredeste.
  • Elektrisitet: 230 V
Hotellets spa

Hotellets spa

Essensia restaurant

Essensia restaurant