Få råd til drømmeferien med Bitcoins

De aller fleste drømmer om fantastiske reiseopplevelser, uansett om det handler om en campingferie på Sørlandet eller en jordomseiling. Og jo lenger man kan være på ferie, jo bedre. Men det koster jo selvfølgelig penger, og det er ikke alle forunt å kunne dra på lange ferieturer. Det finnes måter man kan tjene penger på, og en av disse er å investere i kryptovaluta som Bitcoin. Bitcoin er den mest populære valutaen i verden når det kommer til digitale valutaer, og på grunn av sin høye popularitet er det også valutaen som omsettes mest. Mange har sett det som en investeringsmulighet og nedenfor vil vi gi deg et innblikk i hvordan du kjøper Bitcoin.

Hvordan kjøper og selger man Bitcoins?

Hvis du er interessert i å handle med Bitcoin, må du først finne en handelsplattform. Det er med andre ord ikke som hvordan det fungerer i aksjeverdenen hvor alt kan gjøres gjennom din egen bank. Det finnes mange slike plattformer å velge mellom, og de aller fleste fungerer oversiktlig og greit. Men siden det finnes så mange handelsplattformer, så kan det være en god idé å lese litt om hvilke som har de beste anbefalingene på nettet. 

Kjøp og selg mens du er på ferie

Et av spørsmålene som vanligvis dukker opp når det gjelder Bitcoin, er om det er sikkert eller ikke. Spørsmålet er selvfølgelig ganske forståelig. Det er en helt ny valuta (noen vil til og med hevde at det er en helt ny verden), og det kan derfor være vanskelig å orientere seg. Hvis du velger riktig handelsplattform er det i utgangspunktet trygt å handle med Bitcoin, men historien har vist at verdien har hatt utrolige svingninger. Du kan også velge å benytte deg av en investeringsrobott for kjøp og salg av Bitcoin som gjør det hele for deg. På blir valutaen kjøpt og solgt mens du er ute og reiser, og forhåpentligvis samtidig tjener penger til deg. Men som det gjelder med alt innenfor kjøp og salg av valuta, så er alle typer investering tilknyttet en viss risiko. Så ikke invester mer enn du har råd til. 

Hvordan betaler man for Bitcoins?

Det er mange forskjellige måter du kan betale for Bitcoins på. Disse avhenger selvfølgelig også av hva din handelsleverandør tilbyr. Imidlertid kan du vanligvis bruke alt fra PayPal til et vanlig debetkort. Du burde derfor ikke være begrenset på dette punktet. Det er imidlertid en god idé å undersøke dette på forhånd slik at du ikke oppretter deg på en handelsplattform der din foretrukne betalingsmetode ikke er mulig.

Og husk også at kryptovaluta blir mer og mer vanlig som betalingsmiddel, ikke bare i Europa, men i hele verden.