Fotballens hjemland venter på deg

Vi nordmenn har alltid vært usedvanlig opptatte av sport. Dette kan man lett forstå ettersom få land har bedre skiskyttere, skihoppere eller skøyte-utøvere enn hva vi, lille Norge, har hatt opp igjennom tidene.

Det som gjør alt litt merkelig, er at vår største sportsinteresse ligger innenfor fotball. Vi nordmenn er manisk opptatte av fotball, da særlig engelsk Premier League. Premier League er verdens beste liga og nordmenn har valfartet til kamper i årevis.

Slik ble vi hekta på engelsk fotball

Vi har alle en onkel eller far som liker å peke ut den gangen han og vennegjengen så Nottingham Forest slå Stoke i regnvær fra ståtribunen. De var på tur for å se fotball og kjøpe LP plater. Turen måtte de selv fikse god tid i forveien og de kom seg over med båt.

Slik var realiteten på 70- og 80-tallet, men slik er det ikke nå lenger. Det kan ikke engang sammenliknes. Vi nordmenn er fremdeles like galde i engelsk fotball som vi var før, men det hele har nå fått en eleganse og letthet som det ikke hadde før.

Engelsk fotball har utviklet seg, det er det liten tvil om. Før i tiden pratet vi om “dirty Leeds” og Wimbledons “Crazy Gang”, i dag snakker vi om Pep Guardiola, Liverpool, Jurgen Klopp og Tiki-Taka. Fotballen har endret seg, det samme gjelder tilbudet.

Før måtte du håndplukke kampen og håpe at du fant flybillett og hotell i tide, det er ikke tilfellet nå lenger. I dag trenger du båre å kontakte et firma som tilbyr fotballreiser til England og si hva du ønsker for deg og vennegjengen, og det er det!

Planlegg godt, og nyt kampen!

Planlegging kan være vanskelig foran en kamp til England, derfor finnes det flere gode reiseselskaper som spesialiserer seg innenfor fotballreiser. Dette er seriøse tilbydere som ordner alt fra kampbillett til flyreise og hotell.

Man kan nok fort tenke seg at det kan bli dyrt dersom man ikke “gidder” å håndtere disse tingene selv, men sannheten er at det faktisk ofte blir billigere. Grunnen til dette er at disse firmaene ofte har tilgang på tilbud som vi ikke har selv.

Dette betyr at du kan få et godt hotell, perfekte kampbilletter og akkurat de riktige flybillettene for en billig penge uten at du trenger å gjøre noe som helst selv. Dette fører til en avslappende helg hvor du og kompisene kan lene dere tilbake i en av Londons mange puber og reise glasset til en tur uten like!

Dersom London ikke er byen for deg, så er det ingen fare. Dagens tilbud strekker seg nemlig over hele England, noe som betyr at du skal få se ditt favorittlag, uansett hvem du holder med. Hos fotballreisebyråer kan du i dag sikrer deg turer til Stoke, Newcastle, London, Liverpool og Manchester, samt alle andre steder du måtte kunne tenke deg!